Vraag:
Oogbescherming voor iemand die geen bril draagt?
Jasper
2015-03-19 00:37:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik kan goed zien zonder bril of contactlenzen.

Welke vorm (en) oogbescherming is / zijn handig, bieden goede bescherming en veroorzaken geen wazig zicht?

Ik neem aan dat ik bescherming nodig heb tegen zowel dingen die ik kan zien (voor mijn ogen) als tegen dingen die opzij staan. Wikkelbril (zelfs met ventilatieopeningen) heeft de neiging om te beslaan, waardoor ik niet kan zien waar ik aan werk.

Verwarm de bril voordat u deze draagt
Een van mijn vrienden op de universiteit grapte altijd dat hij zijn 'veiligheidscontacten' droeg. Ik heb de afgelopen jaren niet veel geluk gehad toen ik hem probeerde op te sporen, maar ik hoop dat hij nog steeds beide ogen heeft.
Twee antwoorden:
BrownRedHawk
2015-03-19 00:44:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik zal twee suggesties doen:

  1. Nauwsluitende, door OSHA goedgekeurde 'wrap around' glazen van polycarbonaat. Ze lijken op de nep-zonnebril van Oakley die ik als kind dwaas kocht. Ze zijn verrassend comfortabel vergeleken met zoiets als een bril.

  2. Als je een veiligheidsbril hebt, maar niet van beslaan houdt, probeer dan 'Defogging Liquid / wipe'. Deze zijn direct verkrijgbaar en maken vaak een enorm verschil in uw zichtbaarheid.

Persoonlijk geef ik de voorkeur aan polycarbonaat, omdat ik vind dat het van nature minder beslaat. Ik zal zeggen dat mijn 'Stealth Safety'-merklaboratoriumbril van school nog steeds standhoudt en zeer comfortabel is met geweldige ventilatie. Met $ 35-55 zijn ze echter niet zo gemakkelijk voor de portemonnee.

Deze kunnen ook worden gearceerd of gewoon helder met UV-bescherming voor buitengebruik. Erg comfortabel.
FreeMan
2015-03-19 00:56:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik weet dat specifieke productaanbevelingen niet geschikt zijn, dus ik gebruik deze als een voorbeeld van het type:

Ik heb gemerkt dat deze stijl erg comfortabel is en niet-beslaan. Ik draag ze vaak in huis zonder te beseffen dat ze nog steeds op mijn gezicht zitten.

Ik zal opmerken dat dit merk de neiging heeft om 'portemonnee-licht' te zijn in mijn plaatselijke big-box-winkel.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...