Vraag:
Dennen behandelen voor gedeeltelijke begraving
Coomie
2015-03-18 12:53:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik vervang mijn tuinafscheiding (de scheiding tussen gazon en bloembedden) en ik heb wat behandeld dennenhout dat ik zou willen gebruiken.

Zo:

Treated Pine Edging

Wat is de beste manier om te voorkomen dat de pijnboom gaat rotten?

U zegt dat de pijnboom is behandeld. Bedoel je dat het al onder druk is behandeld?
Drie antwoorden:
FreeMan
2015-03-18 18:06:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koop onder druk behandeld hout. Het gaat meer kosten dan gewoon grenen, maar het gaat aanzienlijk langer mee in direct contact met de grond, want daar is het voor bedoeld. Er is een reden dat elke telefoon / stroompaal die je ziet die donkergroene kleur heeft.

Als u geen onder druk behandeld timmerhout wilt kopen, kunt u een borstelversie kopen van de chemicaliën die worden gebruikt bij de behandeling van hout, maar het is erg duur en gaat niet zo lang mee.
@BrownRedHawk - [Another answer] (http://woodworking.stackexchange.com/questions/94#203) bespreekt Copper-Green, een chemische stof die wordt aangebracht met een borstel of een spray voor de behandeling van hout. Omdat de originele poster behandeld hout gebruikt, zou hij Copper-Green kunnen gebruiken op de oppervlakken die hij moet snijden. Hij moet het misschien ook aan de uiteinden van het hout gebruiken.
Omdat de tuinafwerking alleen voor bloembedden is, is onder druk behandeld hout prima. Maar als u eetbare planten kweekt, wilt u misschien eens kijken naar enkele discussies over de veiligheid van het gebruik van onder druk behandeld hout met eetbare planten.
Jasper
2015-03-19 01:24:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Misschien wilt u niet-giftige alternatieven overwegen:

  • U kunt plastic randen gebruiken, mogelijk versterkt met palen.
  • U kunt dun, onbehandeld hout kiezen dat u zijn bereid om te rotten. Dit zou de bodem verrijken. Kies dun, smal hout, zodat het geen gat achterlaat dat groot genoeg is om iemands enkel te breken.
  • Je zou een grindrand kunnen plaatsen. Plaats de stenen in de grond, zodat u veilig een grasmaaierwiel langs de grens kunt laten lopen, zonder het risico te lopen de stenen te "maaien".
  • Overweeg om redwood, ceder of ander hout te gebruiken dat langzamer rot dan normaal timmerhout, maar is minder giftig dan onder druk behandeld timmerhout.
Hotrodmonkey
2015-03-19 10:13:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Je vecht een beetje een verloren strijd. Een hoogwaardige scheepsvernis zoals Epifanes zou het beste doen op het gebied van water- en UV-bescherming, maar ik betwijfel of het je de look zou geven die je wilt. Hier is een link naar enkele andere alternatieve maritieme afwerkingen.

http://www.westmarine.com/WestAdvisor/Wood-FinishesDeze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...