Vraag:
Hoe dicht ik multiplexverbindingen effectief af voor gebruik buitenshuis?
McGafter
2015-03-18 14:06:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb dit kasteel in mijn tuin gebouwd van multiplex. Het probleem is dat het blijft lekken. Ik heb siliconen geprobeerd die niet lang meegaan, en ook een raamafdichting, maar aangezien het multiplex uitzet en samentrekt, laat het ook het water door.

De betreffende verbinding is een horizontale plank die een verticale verbindt. middenin. Het is dus een vloer die aansluit op een muur.

Als je 'kasteel' zegt, bedoel je dan als een fort / boomhutachtige structuur? Heb je foto's?
Een foto of diagram zou enorm nuttig zijn.
Drie antwoorden:
ratchet freak
2015-03-18 15:33:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

U wilt gevelbeplating installeren, in feite een laag materiaal toevoegen dat het water afstoot, weg van het triplex.

U kunt beginnen door het in plastic te wikkelen housewrap en spijker vervolgens houten dakspanen aan de muur. Begin van onderaf en laat ze overlappen.

David
2015-03-18 19:53:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vroeger bouwde ik veel houtvaarprojecten, dwz dekdozen voor reddingsvesten, luiken enz. Elke keer dat twee planken werden samengevoegd, gebruikte ik een spline over de volledige lengte en vulde ik de opening (als er een bestond zoals in een gebogen luikdeksel) met 3M 5200 kit. Epoxy wordt veelvuldig gebruikt in bootprojecten die bijna altijd buiten project onder intens zonlicht staan. Het gebruik van glasvezel over randverbindingen houdt ook het water buiten.

rob
2015-06-24 22:46:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zonder foto is het een beetje moeilijk om er absoluut zeker van te zijn wat uw probleem is, maar ik zal proberen de problemen te behandelen die volgens mij van toepassing zijn op uw situatie.

Het klinkt alsof u uw vloer heeft gebouwd , dan stootte de muren op de vloer, en alle regen die de rand van de vloer opvangt sijpelt onder de muur. Ongeacht welke oplossing u ook kiest, u moet er rekening mee houden dat het altijd een goed idee is om een ​​horizontaal buitenoppervlak te laten hellen (ook al is het maar een klein beetje) zodat het water kan afgeven in plaats van het te laten plassen.

De eerste neiging is om te zeggen dat u in plaats daarvan de muurframes tot aan de rand van de vloer moet hebben geïnstalleerd, en vervolgens uw triplex naar buiten moet installeren, zodat de onderkant van de plaat zich onder de bovenkant van de vloer uitstrekt, en idealiter onder de onderkant van de vloer. verdieping. Hierdoor ontstaat een druiprand zodat het water de muur onder het vloeroppervlak volgt en het water niet in de constructie kan infiltreren. Als uw triplex niet verder reikt dan de onderkant van de vloer, kunt u aluminium gootstukken installeren om het water onder de vloer te helpen dragen.

De verbinding is een horizontale plank die een verticale in het midden verbindt . Het is dus een vloer die aansluit op een muur.

Nogmaals, zonder een foto weet ik niet zeker wat je probleem is, maar deze opmerking doet me denken dat de helft van je vloer zich in de structuur bevindt en de andere helft bevindt zich buiten de structuur, zoals in een veranda. Een mogelijke oplossing in dit geval is om de muur in te kaderen en haakse gootstukken op de vloer te plaatsen waar het muurframe en de vloer samenkomen. Breeuw of verzegel het op een andere manier op de vloer en bevestig vervolgens uw multiplex omhulsel aan de muur zodat het het verticale deel van het gootstuk bedekt, maar niet helemaal tot aan de vloer. Hierdoor kan het met de seizoenen op en neer glijden en wordt voorkomen dat de bodem het verzamelde water op de vloer opneemt en gaat rotten.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...